Qytetari i Gjilanit sillet si “kapadai”, i dehur nuk i bindet urdhrave të policisë

Policia e Kosovës e ka ndaluar një qytetar në lagjen Dardania në Gjilan.


Një lexues ka dërguar video nga vendi i ngjarjes, ku shihen edhe Policia e Kosovës. Po ashtu edhe një numër i njerëzve dhe disa vetura.

Zëdhënësi i Policisë në Gjilan, Ismet Hashani tha për Gazetën Express se një person ka qenë në gjendje të dehur dhe nuk i është bindur Policisë.

Ai tha se personi i dehur është sjellë në stacionin e policisë.

Më poshtë mund ta shihni videon: