Rasti “spitali”, arrestohen Rrahim Hashimi dhe Kadri Rexhepi

Dy emrat e shumëpërfolur për fajde, Rrahim Hashimi dhe Kadri Rexhepi janë arrestuar para pak minutash.


Të paktën kështu raportojnë mediat.

Reporteri.net ka kontaktuar me Policinë e Kosovës zëdhënësit e këtij institucioni nuk e kanë hapur telefonin.

Ditë më parë u publikua një video-incizim e skandalit të mashtrimit, në të cilin janë të përfshirë Rrahim Hashimi dhe Kadri Rexhepi, të cilët, së bashku me Ekrem Likën, në vitin 2011-2012, e kanë mashtruar Faton Dalladakun, prej të cilit kanë marrë 290.810.00 Euro, duke u prezantuar rrejshëm si njerëz të afërt të Kadri Veselit dhe Xhavit Halitit.

Kujtojmë se Gjykata Themelore në Prishtinë më 21 maj mori vendim që Rrahim Hashimi të lirohet, derisa katër pjesëtarët tjerë të grupit të udhëhequr nga Ismet Osmani i njohur si mbeten në paraburgim për 30 ditësh.

Video që tregon mashtrimet të Rrahim Hashimit dhe Kadri Rexhepit