Seanca për ndryshimin e Ligjit të Zgjedhjeve nis pas pak, deputetët e PDK-së e AAK-së hyjnë në sallë

Deputetët kanë filluar të mblidhen në sallën e seancave plenare të Kuvendit të Kosovës e cila ishte paraparë të fillonte në ora 21:30.


Deputetët e PDK-së dhe AAK-së kanë filluar të hyjnë në sallë ku pritet të mbahet seancë e jashtëzakonshme me një pikë të rendit të ditës, e që është plotësim-ndryshimi i zgjedhjeve nga diaspora.