Sërish Pjetershani, fshati kosovar më i bukur për festat e fundvitit

Fshati Pjetërshan  i Gjakovës ka magjepsur edhe sivjet me dekorimin për festat e fundvitit, Krishtlindjet dhe Vitin e Ri.


Edhe kësaj radhe shumë të rinj të këtij fshati të Gjakovës, por edhe fshatrave përreth kanë punuar, që Pjetërshan të duket përrallor, së paku për festat e fundvitit.

Shumë vizitorë e vizitojnë këtë fshat për festat e fundvitit, për t’i parë nga afër bukuritë dhe zbukurimet e këtij fshati, shkruan Reporteri.net.

Zbukurimi i fshatit tashmë është bërë tradicional, pasi ka ndodhur edhe në vitet e kaluara. /Reporteri.net/.