Selami kundër Berishës, falenderon SHBA që e futi në ‘listën e zezë’: Fillimi i fundit të korrupsionit

Ish-kryetari i Partisë Demokratike, Eduard Selami ka falenderuar Shtetet e Bashkuara të Amerikës, për ndalimin që Departamenti Amerikan i Shtetit i ka bërë ish-kryeministrit Sali Berisha, duke futur në ‘listën e zezë’.


Në një postim në Twitter, Selami shkruan se ky është fillimi i fundit të korrupsionit dhe pandëshkimit të lartë e të gjatë në Shqipëri.

“Fillimi i fundit te korrupsionit dhe pandëshkimit te larte dhe te gjate ne Shqipëri. Faleminderit USA,”- shkruan Selami.