Shqiptohen 632 gjoba për mos respektim të Ligjit për COVID-19

Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar 632 gjoba për mosrespektim të ligjit COVID-19.


Qytetarët e Kosovës edhe më tutje vazhdojnë të mos e respektojnë Ligjin për pandeminë COVID-19.

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se vetëm gjatë 24 orëve të fundit për mosrespektim të këtij ligji janë gjobitur 632 qytetarë në mbarë vendin.

Theksojmë se Ligji për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19 në Kosovë, ka hyrë në fuqi më 25 gusht të këtij viti.