Kjo është paga që Qeveria Hoti ia caktoi Skënder Hysenit

Qeveria e Kosovës miratoi sot propozimin për caktimin e pagës së Koordinatorit Shtetëror për dialog me Serbinë, Skënder Hyseni.


Zëvendëskryeministri Driton Selmanaj tha se paga e koordinatorit është e njëjtë sa e zëvendëskryeministrit.

“Qëllimi i këtij propozimi është rregullimi i çështjes së pagës për koordinatorin nacional dhe zyrën e tij”.

Aktualisht paga e një zëvendëskryeministri është 1,410.55 euro, aq sa e ka deklaruar vetë Driton Selmanaj në Agjencinë kundër Korrupsionit, njofton gazeta Objektiv.