Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit, ky është rendi i ditës

Kryesia e Kuvendit të Kosovës mblidhet sot në ora 09:00.


Në mbledhjen e datës 30 mars do të diskutohet rreth procesit të formimit të komisioneve parlamentare dhe procesverbalit nga mbledhja e kaluar.

Njoftimi i plotë nga Kuvendi:

Rendi i ditës

1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme,

2. Propozimi për formimin e komisioneve parlamentare.

3. Të ndryshme.