Surroi përfshihet indirekt në debatin për UÇK’në: Çdo luftë është e ndyrë

Karvanit të personave që e mbështesin mendimin e shkrimtarit Jusuf Buxhovi i është shtuar edhe Veton Surroi.


Ai përmes një postimi në Facebook ka thënë se Lufta është e ndyrë dhe se çdo luftë është e ndyrë. Sipas Surroi nuk ka luftë të pastër, shkruan Reporteri.net

E me këtë deklaratë Surroi është inkuaduar indikret në debatin rreth pastërtisë së luftës së UÇK-së.

”Lufta është e ndyrë, Cdo luftë është e ndryë. Nuk ka luftë të pastërt”, është shprehur Surroi.

Ndërsa Jusuf Buxhovi në një intervistë televizive, kishte deklaruar se edhe në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës kishte papastërti, duke mos përgjithësuar gjithë strukturën e kësaj ushtrie.