Të rinjtë “hajgare” me qytetarët, vendosin alarmat e policisë dhe ndalojnë veturat në autostradë

Disa të rinj janë parë duke vendosur alarmat e Policisë së Kosovës në veturën e tyre me qëllim për t’i ndaluar veturat në autostradë. Nga pamjet e publikuara shihet se të rinjtë qeshen teksa bëjnë një veprim të tillë. Ata e ndalin një veturë në autostradë dhe i paraqiten si policë civilë. ShpërndajeTweet