Thaçi e Lushtaku për çaj në shtëpinë e Kadri Veselit

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe Sami Lushtaku kanë qenë sonte në konak të Kadri Veselit


Kadri Veselit dhe Hashim Thaçit para pak javësh iu ngrit aktakuza nga e ashtuquajtura Gjykata Speciale, shkruan Reporteri.net

Pas kësaj aktakuze, presidenti Thaçi dhe lideri i PDK-së, Veseli kanë vizituar njëri-tjetrin në shtëpitë e tyre.

Ndërkaq, sonte ka qenë Thaçi që së bashku edhe me Sami Lushtakun kanë qenë në konak të Veselit, ku kanë kaluar një mbrëmje së bashku duke pirë çaj.

Këto fotografi që do t’i shihni më poshtë janë publikuar në rrjete sociale nga një familjar i Veselit. /Reporteri.net/