Tragjedia në Tetovë, Bashkimi Evropian shpreh ngushëllime për familjarët e viktimave

Bashkimi Evropian ka shprehur ngushëllime pas tragjedisë që ndodhi mbrëmë në Spitalin Modular në Tetovë.


“BE shpreh ngushëllimet më të thella deri tek familjet dhe miqtë e viktimave të këtij zjarri tragjik në spitalin modular në Tetovë ku trajtoheshin personat e prekur nga COVID-19. Të lënduarve iu dëshirojmë shërim të shpejtë”, thuhet në njoftimin e zëdhënëses së Bashkimit Evropian, Ana Pisonero.

Reklamë

Sipas informacioneve zyrtare, të paktën 14 persona kanë vdekur mbrëmë pas shpërthimit të zjarrit në spitalin e Tetovës ku po trajtoheshin pacientët me COVID-19.