Transportojnë gjedhe pa dokumentacion, arrestohen dhe iu mbyllet thertorja në Pejë

Janë arrestuar dy të dyshuar nën dyshimin se të njëjtit kanë sjellë një numër të madh të gjedheve disa të gjalla disa të therura të cilat i kanë transportuar nga vendet e tjera pa dokumentacion përkatës.


Siç njofton policia, janë konfiskuar shtatë gjedhe si dhe është mbyllur thertorja dhe depo e mishit deri sa të bëhet kontrolli me i detajuar.

Me urdhër të prokurorit të dyshuarit janë dërguar në mbajtje.

“Janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj K/shqiptar nën dyshimin se të njëjtit kanë sjellë një numër të madh të gjedheve disa të gjalla disa të therrura të cilat i kanë transportuar nga vendet e tjera pa dokumentacion përkatës. Janë konfiskuar shtatë gjedhe si dhe është mbyllur thertorja dhe depo e mishit deri sa të bëhet kontrolli me i detajuar. Me urdhër të prokurorit të dyshuarit janë dërguar në mbajtje”.