Tre asambleistë të LDK’së në Vushtrri dalin kundër vendimit të partisë, i bëjnë koorumin PDK’së, pritet përjashtimi i tyre

Kuvendi Komunal në Vushtrri është konstituuar sot, duke zgjedhur edhe kryesusin e ri, që vjen nga radhët e PDK’së, dhe kjo është bërë e mundur edhe përmes tre asambleistëve të LDK’së. Tre asambleistët e LDK’së, Agron Përçuku, Alban Bajrami, dhe Behar Duraku, kanë pranuar të marrin pjesë në votimin e kandidates së PDK-së për kryesuse … Vazhdoni me leximin e Tre asambleistë të LDK’së në Vushtrri dalin kundër vendimit të partisë, i bëjnë koorumin PDK’së, pritet përjashtimi i tyre