U përdorën granata dore të prodhimit jugosllav, zyret e KKZ-së u demoluan tërësisht – krejt çka ndodhi dje në Veri

Pasditen e së martës, incidente të njëpasnjëshme ndodhën Zubin Potok dhe Mitrovicë të Veriut, derisa zyrtarët policorë po i shoqëronin autoritetet zgjedhore në këto dy komuna, të banuara me shumicë serbe. Policia tha se persona, grupe dhe të dyshuar të maskuar, dëmtuan zyrat e komisioneve komunale zgjedhore në veri të Kosovës. Sipas këtij institucioni, në … Vazhdoni me leximin e U përdorën granata dore të prodhimit jugosllav, zyret e KKZ-së u demoluan tërësisht – krejt çka ndodhi dje në Veri