Vajzat e gjimnazit në Prishtinë, rrahen brutalisht për një karrige

Dhuna mes nxënësve në shkollat e Kosovës, po vazhdon të jetë dukuri shqetësuese.


Në një video të dërguar nga një lexues i PORTALI.info, shihen një grup i vajzave duke u rrahur mes vete.

Siç shihet në pamje, personat përreth nuk arrijnë t’i ndajnë, përkundrazi disa nga ta përfshihen në përleshje.

Sipas personit që e ka dërguar këtë video, dyshohet se vajzat që janë përfshirë në përleshje janë të shkollave të mesme ‘Sami Frashëri’ dhe ‘Ahmet Gashi’ në Prishtinë.

Në video dëgjohet një vajzë e cila thotë ‘ndaluni sepse po rraheni për një karrige’. /PORTALI.info