Valdete Daka infektohet me COVID-19

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka është infektuar me coronavirus.


Ajo po qëndron në izolim dhe nuk e ka kryesuar mbledhjen e sotme.

Mbledhja është kryesuar nga Sami Kurtishi.

Për këtë, anëtari i VV-së,  Kurteshi iu është lutur anëtarëve të komisionit që të mbajnë maskat.