Vdes Gani Buja, babai i komandantëve të UÇK-së

Ka vdekur jetë Gani Buja (1933-2021) babai i komandantëve të UÇK-së, luftëtarëve dhe të burgosurëve politik Ramë, Agush e Shukri Buja si dhe veteranëve Abdyl, Avni , Ruzhdi e Lutfi Buja!


I ndjeri ishte veprimtar dhe idealist i çështjes kombëtare!

Varrimi bëhet më datë 28.01.2021 në ora 12:00 në varrezat e fshatit Bujan Familja e madhe Buja është një ndër familjet që i dha shumë lirisë dhe pavarësisë së Kosovës.

Gani Buja la pas bashkëshorten, 7 djemë, 3 vajza dhe shumë nipa, mbesa stërnipa e stërmbesa!