Vendoset në karantinë fshati në Podujevë prej nga vjen i infektuari me Coronavirus

Fshati Dumnicë i Podujevës është futur në karantinë që nga mbrëmë, ka konfirmuar kryetari në detyrë i komunës, Nexhmi Rudari.


“Që nga mbrëmë, me vendim të Qeverisë, Dumnica është futur në karantinë, pasi u konfirmua një rast me koronavirus”, ka thënë Rudari për Express.

Ai tregon se dje është dezinfektuar lagjja ku ka banuar i prekuri me virusin covid-19 dhe se janë kontrolluar anëtarët e familjes së tij.

“Ne jemi duke e përcjellë situatën. Ekipët mjekësore kanë kontrolluar familjarët e të prekurti, kemi bërë dezinfektimin e lagjes dhe policia po kontrollon zonën e vendosur në karantinë”, ka thënë Rudari.