Veseli: Sa herë atdheu ishte në rrezik, vajzat e djemtë më të shkëlqyer i dolën përballë armikut

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli ka deklaruar se Bresana më 1999, ishte shndërruar në fortesë lirie, ku 60 çlirimtarë u gjenden në shumë fronte dhe vijë të parë të luftimeve.


Veseli tha se sa herë atdheu ishte në rrezik, vajzat e djemtë më të shkëlqyer i dolën përballë armikut.

I njëjti tha se njësoj ishte edhe gjatë luftës, ku rreshtat e njësive të UÇK-së, anë e kënd vendit, morën rrugën e pakthyeshme për liri.

Postimi i plotë i tij:

Sa herë atdheu ishte në rrezik, vajzat e djemtë më të shkëlqyer i dolën përballë armikut.

Ashtu ishte edhe gjatë Luftës tonë çlirimtare, kur rreshtat e njësiteve të UÇK-së, anë e kënd vendit, morën rrugën e pakthyeshme për liri.

Bresana më 1999, ishte shndërruar në fortesë lirie, ku 60 çlirimtarë u gjenden në shumë fronte dhe vijë të parë të luftimeve.

Pllaka që nderon të gjithë pjesëtarët e UÇK-së, në Bresanë të Sharrit.

Lavdi e përjetshme për heronjtë, dëshmorët dhe martirët e Kombit!