Vetëvritet një burrë në Malishevë

Prokuroria Themelore në Gjakovë njofton se sot në mëngjes rreth orës 07:00, nga ana e Policisë ka pranuar informatën se në fshatin Senikë, Komuna e Malishevës, është gjetur një trup i pa jetë.


“I ndjeri S.Z., 32 vjeç dyshohet se ka kryer vetëvrasje me armë zjarri, dhe i njëjti është gjetur në afërsi të shtëpisë nga babai i tij”, thuhet tutje.

Prokurori i Shtetit ka dalë menjëherë në dy vendet e ngjarjes, dhe me urdhër të tij, dy trupi i pa jetë, është dërguar për autopsi, në Institutin e Mjekësisë Ligjore.

Ndryshe, sot u raportua edhe për një person të vrarë në Rahovec, për të cilin rast shkruajti Reporteri.net.

Ky është personi i vrarë në Rahovec