Video që tregon mashtrimet të Rrahim Hashimit dhe Kadri Rexhepit

Rrahim Hashimi e Kadri Rexhepi kishin arritur që për disa muaj ta mashtronin në mënyrë klasike Faton Dalladakun në lidhje me spitalin në oborrin e QKUK-së. Këtë e kishin bërë, në muajt e parë të vitit 2012, duke aktruar në mënyrë perfekte se gjoja janë njerëzit e politikanëve të lartë. Ata ishin thirrur në emër … Vazhdoni me leximin e Video që tregon mashtrimet të Rrahim Hashimit dhe Kadri Rexhepit