Zyrtare: Zgjedhjet në Veri caktohen për datën 23 Prill

Presidentja Vjosa Osmani ka caktuar 23 prillin e vitit 2023, datë të re për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme për komunat: Mitrovicë e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani pas përfundimit të konsultimeve me partitë politike dhe konsensusit të plotë të dalë nga ky takim, ka caktuar 23 … Vazhdoni me leximin e Zyrtare: Zgjedhjet në Veri caktohen për datën 23 Prill