Gjërat esenciale që duhet t’i keni kur të niseni në piknik

Natyra, dielli dhe miqtë janë shoqëruesit e përkryer për një fundjavë çlodhëse nga puna stresuese.


Por nëse kërkoni të keni një piknik të përgatitur në mënyrë të përkryer pa ndonjë fatkeqësi të zakonshme, si sanduiçe të lagur dhe sallatë me patate të prishur pak më shumë përgatitje e mençur nuk do t’ua prish ndejën e pritur, njofton Klan Kosova.

Më poshtë ju kemi listuar gjërat më esenciale që duhet patjetër t’i keni kur të niseni për një piknik.

Krem kundër diellit

Letra të lagura

Sprej kundër insekteve

Batanije

Pijet me shishe

Hapësin e pijeve

Thika

Pajisjet e ndihmës së parë

Erëza dhe salca në mini-pako

Letra kuzhine

Thes për mbeturina

Pako për gjërat e ngrira

Takëm ekstra

Kamera

Lojëra për të bërë diçka