Vendet më të bukura në Shqipëri që duhet vizituar

Për t’u larguar nga streset e së përditshmes mjafton të mendojmë pushimet e verës.


Dëshira për t’u larguar nga e përditshmja bën që imagjinata jonë të shkojë përtej kufijve. Janë disa vende impresionuese brenda Shqipërisë.

Shqipëria është plot surpriza sa ndonjëherë është e aftë për të habitur edhe turistin më skeptik.

Nëse jeni në dilemë dhe akoma nuk keni vendosur, ja disa nga sugjerimet që do iu bëjnë të mendoheni:

Gryka e Valbonës

Gjiri i Grames në Dhërmi

Kullat e Thethit

Gadishulli i Karaburunit

Ujëvara e Grunasit, Theth

Apolonia, ”Qyteti i Diellit”

Plazhi i Ksamilit

Syri i Kaltër, Sarandë

Kanionet e Osumit, Skrapar