Reporteri.net në rrjetet sociale

Showbiz

Luana i futet biznesit, ja ku do ta shihni moderatoren

Publikuar

më:

Tani e tutje Luanën nuk do ta shihni vetëm si moderatore apo këngëtare.

Moderatiorja sapo zbuloi në episodin e sotme të emisionit të saj ‘Shiko kush luan’ se shumë shpejt do të hedhë në treg linjën e saj të parfumeve.


Gjatë njërës prej lojërave  ku ajo vetë  u bë pjesë i duhej të zgjidhte aromën e një parfumi. “Parfumi im do dalë së shpejti në treg dhe kjo është diçka ekskluzive”- u shpreh moderatorja

Reporteri.net ne FB

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]