Reporteri.net në rrjetet sociale

Showbiz

Maki largohet nga ‘Prive’ e Libertës

Publikuar

më:

Për gati pesë vite ka qenë pjesë e emisionit ‘Prive’ duke sjellur çdo të Shtunë storje nga më të ndryshmet.


Puna e Maki Bajramit në Prive nuk ka se si të mos mbahet mend nga shikuesit besnik.

Personazhe të ndryshme nga arti e politika kanë rrëfyer për gazetaren detajet nga jeta private dhe ajo profesionale përgjatë gjysmë dekade.

Por periudha e njohur në fushën sportive si afat kalimtar i Janarit, e ka ‘marrë’ gazetaren e Prive në tjera ujëra.

Nga kjo mbrëmje, Maki do jetë bashkëprezantuese e emisionit qendror sportiv në Klan Kosova, ‘Sports Show’, i ristruktuar e me shumë risi.

Nën shoqërinë e saj dhe Emanuell Sylës, shikuesit e Klan Kosovës nga ora 22:00 çdo të dielë do të informohen me më të rejat nga sporti vendor e ndërkombëtar.

Reporteri.net ne FB

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]