Reporteri.net në rrjetet sociale

Nacionale

Ndryshimi drastik në peshë i ish presidentes Jahjaga

Publikuar

më:

Ish – presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga ka ndryshim drastik në peshë, nga kur ishte presidente dhe tani si ish presidente.

Shikoni fotot më poshtë:

Image result for atifete jahjaga

Image result for atifete jahjaga

Image result for atifete jahjaga

Featured Image

Reporteri.net ne FB

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]