Reporteri.net në rrjetet sociale

Lajme

Nëse takoni një burrë të tillë, largohuni prej tij

Publikuar

më:

Shijet nuk diskutohen dhe ne kemi rënë dakord për një listë të llojeve të burrave nga të cilët çdo femër do të largohet për të shpëtuar.

Burrat që shtihen se janë të mençur
Është plot besim. Ai përdor çdo mundësi për t’u mësuar të tjerëve se si të jetojnë. Mban leksione për të gjitha temat, do t’ju tregojë se çfarë keni nevojë dhe çfarë është më e mira për ju edhe pse nuk i keni kërkuar ndonjë gjë.

Urren gratë
Ai nuk e fsheh indinjatën ndaj grave. Ka shumë komente negative për gjininë femërore. Le të jemi të vërtetë: kush do të dëshironte të jetë afër një personi të tillë?

Koprrac
Ai kurrë nuk shpenzon para për gruan e tij dhe zgjedh gjithmonë restorantet dhe kafenetë më të lira. Ju nuk do të jeni me fat nëse sugjeroni një restorant më të mirë. Do të keni përshtypjen se barra juaj financiare është tashmë në lidhjen e parë.

I ashpër
Ai nuk do të përpiqet as të fshehë faktin se takon gra të tjera, për të cilat do të komentojë shumë hapur para jush. Ai do të flirtojë me stafin në restorant, mikun apo bosin. Shkurtimisht: ai nuk i respekton fare gratë.

Grindavec
Çdo bisedë kthehet në një diskutim me të. Secila prej deklaratave tuaja është temë e një debati. Ju do të keni përshtypjen se duhet vazhdimisht të mbroheni dhe të justifikoni. Darka me të do të jetë stresuese si një provim matematik. Ju thjesht nuk mund të fitoni!

I mërzitshëm
Ju e dini saktësisht se si do të reagojë, çfarë do të thotë dhe të sugjerojë. Ndiqni disa udhëzime dhe refuzoni të dilni nga rrethi juaj. Spontaniteti është një koncept krejtësisht i panjohur për të. Ai nuk duhet të bëhet një djalë i keq. Mjafton të jetë pak i guximshëm dhe i hapur.

Reporteri.net ne FB

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]