Reporteri.net në rrjetet sociale

Sport

Panucci është trajneri i ri i Kombëtares?

Publikuar

më:

Federata Shqiptare e Futbollit duket se ka arritur marrëveshjen me ish-mbrojtësin italian Cristain Panucci për të drejtuar Kombëtaren Shqiptare të Futbollit.

Burime zyrtare nga FSHF ndërkohë këmbëngulin se marrëveshja nuk është mbyllur ende dhe se vijohet me negociatat, sjkruan Albeu.

Deri më tani nuk janë bërë publike mbi detajet e kontratës përmes të cilës italiani merr përsipër vijimin e punës atje ku e la De Biasi.

Reporteri.net ne FB

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]