Reporteri.net në rrjetet sociale

Tech

Risi në Instagram

Publikuar

më:

Instagrami është rrjet social më shumë i dedikuar për fotografi dhe video. Megjithatë, aty njerëzit shfrytëzojnë rastin edhe për të ndarë tekste dhe mesazhe të ndryshme.


Tani këtë do të mund ta bëjnë pa u detyruar që të zgjedhin një fotografi.

Shërbimi më i ri “Type Mode” për Storiet ju mundëson përdoruesve të përdorin vetëm shkrimin për një postim, transmeton Albinfo.ch.

Këtë veçori përdoruesit mund ta gjejnë te butoni i parë brenda Instagram Stories.

Veçoria më e re është në dispozicion për të gjithë përdoruesit përmes versionit të 30-të të Instagramit për Android dhe iOS.

Reporteri.net ne FB

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]