Reporteri.net në rrjetet sociale

Showbiz

Sabriu bën bashkë Adelinën dhe Leonorën

Publikuar

më:

Këngëtari i mirënjohur, Sabri Fejzullahu është një ndër legjendat e muzikës në estradën shqiptare. Me këngët dhe zërin e tij ai ka arritur që të bëjë për vete të gjitha gjeneratat.


Sabri Fejzullahu i cili këtë vit feston pesëdhjetë vjetorin e karrierës do të mbajë një koncert madhështor, ku të ftuar do të jenë edhe shumë artistë të njohur të estradës, e në mesin e tyre edhe Leonora Jakupi dhe Adelina Thaçi.

Leonora ka publikuar disa fotografi në rrjetin social Instagram, ku shfaqet në provat e koncertit të Sabri Fejzullahut bashkë me Adelina Thaçin.

Këngëtari i mirënjohur, Sabri Fejzullahu është një ndër legjendat e muzikës në estradën shqiptare. Me këngët dhe zërin e tij ai ka arritur që të bëjë për vete të gjitha gjeneratat.

Sabri Fejzullahu i cili këtë vit feston pesëdhjetë vjetorin e karrierës do të mbajë një koncert madhështor, ku të ftuar do të jenë edhe shumë artistë të njohur të estradës, e në mesin e tyre edhe Leonora Jakupi dhe Adelina Thaçi.

Leonora ka publikuar disa fotografi në rrjetin social Instagram, ku shfaqet në provat e koncertit të Sabri Fejzullahut bashkë me Adelina Thaçin.

Reporteri.net ne FB

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]