Reporteri.net në rrjetet sociale

Showbiz

Shihni si dukej Luana Vjollca në Big Brother vite më parë, krejt ndryshe

Publikuar

më:

Vitet kalojnë, Luana ka ndryshuar! 


Ndoshta ju kujtohet, ndoshta jo,por Luana Vjollca ka qenë brenda në shtëpinë e Big Brother. Jo si banore, por si velinë, pasi ishte pjesë e një loje që i është bërë banorëve të shtëpisë në edicion ku gjatë një mbrëmje fitues u shpallën Bjordi dhe Arjoni.

Bëhet fjalë për edicionin e dytë të Big Brother, kur Luana hyri si një e ftuar nga Vëllai i Madh për të bërë show me banorët buzë një pishine.

Në internet qarkullojnë disa foto të Luanës me bikini brenda shtëpisë së Big Brother. Duhet ta pranojmë që ka ndryshuar shumë nga ato vite, pasi atëhere ishte brume dhe me më pak kilogramë, ndërsa tani ka forma të rrumbullakosura dhe të parezistueshme.

 

Reporteri.net ne FB

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]