Aristela shpërthen ndaj Blerimit dhe Princit

Blerimi dhe Princi kanë nervozuar Aristelën.


Princi ishte duke biseduar dhe duke dhënë mendimin e tij, kur Blerimi filloi duke qeshur dhe ndërpreu fjalën e Princit teksa edhe ai filloi të qeshte.

Aristela nuk reagoi herën e parë kur qeshën konkurrentët por kjo gjë u përsërit nga Blerimi e Princi dhe bëri që konkurrentja të shpërthente me të shara ndaj të dy konkurrentëve meshkuj duke i ofenduar ata.