As një, as dy – Kaq shumë fëmijë dëshiron të ketë Besa Shahini me Dardan Molliqajn

Ministrja për Arsim, Rini dhe Sport në Shqipëri, Besa Shahini, ku ka rrefyer për sfidat në jetën profesionale por edhe për jetën personale.


Pas një lidhje 4 vjeçare, Besa dhe deputeti kosovar, Dardani, kurorëzuan dashurinë e tyre në martesë në muajin Prill. Ministrja pranoi se tashmë që jetojnë dhe janë të angazhuar me punë në vende të ndryshme e kanë më të vështirë të takohen, edhe pse çdo javë përpiqen që të gjejnë kohë për njëri-tjetrin.

Besa gjithashtu shprehu dëshirën për t’u bërë nënë dhe jo e një apo dy, por pesë fëmijëve. Ajo e pranoi që është pak vonë, madje tregoi se ndjen në çdo moment edhe presionin e familjarëve apo njerëzve të tjerë që takon në rrethana të ndryshme.

“Pesë ose katër fëmijë do të doja. Jam pak vonë, unë jam e vetëdijshme që jam pak vonë për të arritur këtë”, tha ajo, për emsionin “Ftesë në Pesë” duke shtuar më tej se kanë qenë vendimet e vazhdueshme për karrierën arsyeja pse çështje të tilla kanë ngelur pak pas dore.