Ashley nuk do t’ia dijë për peshën, pozon në bikini

Ndonëse nuk gëzon një trup me format më të mira, është shumë pozitive.


E këtë gjë e dëshmojnë edhe imazhet që ajo publikon në rrjetin social ‘Instagram’, duke u cilësuar si shembull i përsosur për pozitivitet, pra bëhet fjalë për modelen Ashley Graham.

Pavarësisht komenteve të shumta që ajo merr për peshën e saj, duket se Ashley nuk ia vë veshin.

Në një aktivitet të fundit të organizuar nga New York Times , i quajtur Riformimi i Bukurisë, Graham tha se kur ajo filloi modelimin, njerëzit vazhdimisht i thanë asaj të humbte peshë.

“Po përpiqesha të bëja vendime biznesi duke mos ditur asgjë, duke ecur në këtë botë të egër të modës, ku ata po më tregojnë se unë jam shumë e madhe dhe po më thonë që të mos flas, ata më thonë se jam vetëm një mbajtëse rroba dhe vetëm ta mbani gojën të mbyllur. Kjo është epitomi e gjithçkaje që nuk jam, “tha ajo.

Mjerisht, njerëzit ende përpiqen të “rregullojnë” trupin e saj duke redaktuar fotografitë e saj.

” Ju shikoni ato shirita të kuq në brendësi të kofshës sime, lini ato, ato janë të reja dhe ato janë reale dhe ne duhet të flasim për ato. ‘ Njerëzit do t’i nxjerrin ato, por nuk kam frikë të flas për këtë. Nuk kam frikë ta tregoj atë në mediat sociale. “, ka shtuar ajo.

 

View this post on Instagram

 

itty bitty things for big things coming your way

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on