Bebe Rexha këndon e rrethuar me meshkuj të zhveshur

Bebe Rexha kishte zgjedhur të vishet e tëra në të zeza, ndërsa gjatë performancës pranë saj qëndronin disa meshkuj gjysmë të zhveshur.

“Ne do të bëjmë çfarëdo që dëshirojmë. Dashurojmë kë duam. Jetojmë si duam. Faleminderit komunitetit LGBT që gjithmonë më doni dhe asnjëherë nuk më gjykoni mua”, ka shkruar Bebe.

Për ndryshe, projekti i fundit nga Bebe Rexha është “Last Hurrah”, këngë kjo e shoqëruar edhe me videoklip.