Bebe Rexha në telashe me prindërit e saj

Babai i Bebe Rexhës nuk është i vetmi prind i cili ka pasur probleme me disa nga punët e saj.

Këngëtarja e hitit “Last Hurrah” zbuloi për Gibson Johns të AOL-së se nëna e saj gjithashtu kishte një ankesë për një nga hitet e saj të kohëve të fundit, “I’m a mess”.

Kur e pyetën për pjesën e tekstit që thotë “Gjithçka do të shkojë mirë”, Rexha tha se nëna e saj, e “urrente” faktin se ajo fliste hapur për shkuarjen në terapi nga depresioni dhe ankthi.

“Nëna ime e urrente kur e dëgjoi për herë të parë”, i tha ajo AOL-it. “Ajo ishte si: Jo jo jo, nuk do të kemi njerëz që mendojnë se fëmijët e mi nuk janë në rregull, dhe unë isha si: Mami, është viti 2019, është në rregull të ulesh dhe flisni me dikë që nuk është i njëanshëm dhe nuk di asgjë për ty, është në rregull të kujdesesh për veten, nuk është vetëm fizikisht, është mendërisht”.

“Njerëzit kanë frikë të kujdesen për veten në këtë mënyrë, sepse nuk duan të gjykohen”, shtoi këngëtarja shqiptare. “Për mua, më pëlqen ta vë në qendër të vëmendjes këtë temë”.

Dhe, me të vërtetë, është ndershmëria e Bebe Rexhës në muzikën e saj dhe në mediat sociale që ajo thotë se e ka mbajtur fantazinë e saj prapa saj gjatë gjithë karrierës.

Përndryshe, këngëtarja shqiptare ka nënshkruar së fundmi marrëveshje me kompaninë e famshme të patatinave “Lays”, duke u bërë imazhi reklamues i tyre./Reporteri/