Bëhuni gati të kërceni – Capital T publikon superhitin me Moe Phoenix dhe Jumpa

Capital T ka publikuar me videoklip këngën “Mercy”, e cila pritet të jetë ndër këngët hit.


Reperi këndon pjesën e tij në gjuhën shqipe, madje në një moment përmend frazën “E ka pushtu krejt botën shqipja me dy krena”.

Ndërsa, dy reperët tjerë këndojnë në gjuhën gjermane, me referen në gjuhën franceze, ku përmendet fjala “Mercy”, që në shqip do të thotë faleminderit.

Më poshtë mund ta dëgjoni “Mercy”, kënga më e re nga Capital T, Moe Phoenix dhe Jumpa.