Bes Kallaku tregon në ”Kosherja” si shitet vota në Shqipëri

Ndërsa na ndajnë vetëm pak ditë nga zgjedhjet e së dielës, Bes Kallaku në puntatën e fundit të ”Kosheres” u ndal tek një fenomen shqetësues në Shqipëri, shitblerjen e votës.


Moderatori dhe aktori vuri theksin tek fakti sesa pak vlerë ka vota për popullin shqiptar ndërsa bëri thirrje për t’i dhënë fund këtij fenomeni duke kontribuuar në një shoqëri më të arsimuar.