Brenda ditëlindjes së parë të djalit të Ryva Kajtazit

 Ka festë në familjen e Ryva Kajtazit.


Djali saj Froni feston ditëlindjen e parë.

Këngëtarja e dashur solli disa momente brenda festës madhështore të princit të saj.

Ajo u kujdes që gjithçka të duket perfekte dhe e dekoruar në mënyrën më moderne edhe në detajet më të vogla.