“Çfarë dëgjova unë që e le Mevlon?”, Ledjana i përgjigjet Fationit

Ledjana dhe Mevlani janë deklaruar vetëm për njëri-tjetrin në “Përputhen” e tashmë janë çift.


Takimet i bëjnë vetëm me njëri-tjetrin dhe sigurisht që të gjithë sytë janë sesi po ecën lidhja e tyre.

Ndërkohë ish-konkurrenti, Fation Kuqari ka aluduar se Ledjana e ka lënë Mevlanin e madje e ka pyetur publikisht.

“Çfarë dëgjova unë që e le Mevlon?”, i ka shkruar Fationi Ledjanës në foton e saj të fundit.

“Jo”, i është përgjigjur në gjermanisht shkurt dhe qartë Ledjana Fationit duke hedhur poshtë çdo dyshim.