Çfarë do të bëj pas pandemisë Agnesa Vuthaj?

Agnesa Vuthaj është një emër i njohur në mediat rozë.


Ajo me përkushtimin që ka tek vetja, gjithmonë mbetët një femër shembull dhe e dalluar në shumë aspekte.

Si gjithë të tjerët edhe Agnesa është bajatizuar me situatën që ndodhemi, duke pritur me padurim që të qetësohet kjo gjendje.

Në një pyetësor që ka vendosur në Instagram, tregon se pas pandemisë menjëherë do të shkojë në ndonjë koncert.

Sigurisht, shpreson që kjo gjendje të stabilizohet shumë shpejtë.