Dallimi i Dafinës me dhe pa fotoshop

Gjithmonë është komentuar për pamjen e saj.

Dafina Zeqiri përpos që është vlerësuar për bukurinë e saj, këngëtarja është përfolur edhe për operacionet plastike që ka, shkruan Reporteri.net

Ajo mjaft e përmendur është edhe për ndryshimet që bën në pamje dhe për fotografitë e shumta që i hedhë në Instagram.

Dafina ka publikuar një foto me fytyrën e saj ‘akull’ të bërë nga fotoshopi.

Por, nëse e krahasojmë me një që e ka hedhur një menaxher i një klubi të natës në Tiranë, dallimi në fytyrën e saj vërehet qartë dhe nuk do shumë koment!

View this post on Instagram

? @drenushaxharra @arber_bytyqi_mua

A post shared by DAFINA (@dafina.zeqiri) on