E akuzojnë se urren Era Istrefin, flet reperi Gashi

Reperi me origjinë nga Shkodra, Gashi është ndër më të mirë dhe kërkuarit ditët e sotme.


Për më tepër ai ka arritur të bëhet i njohur edhe jashtë trojeve shqiptare, pra edhe ndërkombëtarisht.

Gashi shpeshherë tregon edhe anën e tij të mirë, pasi përkrahë artitstë të ndryshëm të depërtojnë në tregun e jashtëm.

Por së fundmi atij i është bërë një pyetje interesante nga një fans i tij.

“Përse e urren Era Istrefin? A mund të na shpjegosh, e pyeti fansi?.

Menjëherë ka reaguar Gashi, i cili i thotë komentuesit se ka informacione të gabuara.

“E dua atë, largohu nga **** im me informacione të gabuara”, ka shkruar Gashi. /Reporteri.net/.