E bija e Lutfi Hazirit vjen me poza të nxehta!

E bija e kryetarit të Gjilanit, vazhdon të tregohet aktive në rrjetet sociale.


Kënga Haziri në Instagram ka bërë paraqitjen e radhës teksa ka fokusuar fytyrën e saj të bukur.

Vlen të përmendim faktin se Kënga po ashtu gëzon linja të mira trupore dhe jo rrallë i ekspozon ato edhe më shumë se që duhet. Po ashtu edhe imazhet provokative të saj nuk është se mungojnë.