Elita dhe Gjiko bëhen prindër për herë të dytë, vjen në jetë vajza e tyre

Çifti i njohur i estradës, Gjiko dhe Elita Rudi, janë gëzuar me një tjetër fëmijë.


Telegrafi nga burime të afërta me çiftin Gjikolli ka mësuar se ajo solli në jetë një vajzë, dhe që të dyja nënë e bijë gëzojnë shëndet të plotë.

Elita Rudi lindi në një nga spitalet private në Prishtinë, përmes një prerje cezariane.

Sa i përket emrit, bëhet e ditur se dyshja ende nuk kanë vendosur se si do ta quajnë të porsalindurën e tyre.

Elita dhe Gjiko janë prindër edhe të një djali dy vjeçar, të quajtur Zëri.