Elita mahnitë me barkun ‘petë’ pas lindjes

Elita Rudi është një ndër emrat më të dalluar në mediat rozë.


Ajo në shumë aspekte kalon në lajm, përmes pozave të shumta që publikon.

Duke qenë një femër e dalluar, në çdo imazh duket bukur dhe e veçantë.

Këtë herë, në imazhin e postuar duke reklamuar barkun shihet që ajo ka arritur format perfekte menjëherë pas lindjes.

Për më shumë, shikojeni.