Është gjithmonë në formë, por e dini sa vjeçare është Teuta Krasniqi?

Teuta Krasniqi, u bë e njohur me rolin e “Sasës” në serialin, “Kafeneja Jonë”.

Ajo,ka kohë që është e angazhuar në këtë profesion, por viteve të fundit i është përkushtuar më shumë aktivitetit në seriale.

Duke qenë se është një aktore me përvojë të madhe, ajo në çdo projekt që ka marrë pjesë kanë rezultuar të jenë shumë të suksesshme.

Përveç jetës profesionale, ajo në jetën private është një grua dhe një nënë shumë e përkushtuar.

Gjithmonë ka qenë dhe është munduar të jetë e freskët, ani pse muaj më parë mbushi plot 39 vite.