Eskalon debati në ‘Për’puthen’, dy konkurrentët nga Kosova përplasen keq mes veti

Programi “Përputhen”, çdoherë po vijon duke u bërë më interesant dhe e gjitha kjo si arsye e debateve të forta mes konkurrentëve.


Së fundmi, situata ka eskaluar mes Edit dhe Bashkimit të cilët kanë debatuar ashpër me njëri-tjetrin, ata madje u ngritën në këmbë, ku djemtë e tjerë reaguan menjëherë për t’i ndarë, shkruan Reporteri.net

Debati i tyre ka shkuar deri në atë masë sa që edhe është ndërprerë edhe emisioni.

Ndërkohë, nuk dihet se çka do të ndodh në vazhdim.